Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Bransamente electrice monofazice

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Elis Electro executa bransamente electrice monofazice in conformitate cu normele de siguranta aflate in vigoare. Cu o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, societatea dispune de toate resursele necesare pentru efectuarea unor lucrari de calitate, la cele mai inalte standarde.

Bransamentul electric presupune racordarea consumatorului la linia de distributie in vederea alimentarii cu energie electrica. Legatura instalatiei de joasa tensiune cu proprietatea beneficiarului se realizeaza prin contorul acestuia.

Un lucru esential ce trebuie luat in calcul in momentul racordarii la reteaua electrica consta in aproximarea puterii maxime in kV care va fi utilizata in cadrul constructiei. Daca in imobilul cu pricina este prezent un numar mic de aparate electrocasnice si alte echipamente care functioneaza cu energie electrica (centrale termice, de pilda), se impune executia unui bransament monofazic.

Pentru efectuarea acestor tipuri de lucrari, Elis Electro va sta la dispozitie cu personal calificat, echipamente performante specifice, precum si cu servicii de proiectare, respectiv executie a bransamentului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura