Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Buletin de verificare a prizelor de pamant

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Obtinerea unui buletin de verificare a prizelor de pamant este esentiala pentru dovedirea efectuarii acestui tip de operatiune, precum si pentru asigurarea ca instalatiile in cauza se prezinta in conditii optime de functionare, iar riscurile sunt zero.

Prizele de pamant sau de impamantare cum mai sunt cunoscute, reprezinta acele elemente metalice a caror intrebuintare este de a imprastia energia electrica rezultata in urma descarcarii loviturilor de trasnet si nu numai. Legislatia in vigoare impune efectuarea unor verificari periodice pentru a se stabili starea in care se regasesc acestea si eventualele reparatii sau inlocuiri care sunt necesare. In urma unei astfel de operatiuni, se emit asa-numitele buletine de verificare.

Specializata in domeniul instalatiilor electrice si autorizata pentru efectuarea unei serii variate de operatiuni specifice, Elis Electro se ocupa si de verificarea prizelor de pamant, si implicit emiterea buletinelor aferente. Va stam la dispozitie pentru orice solicitare de acest gen, asigurandu-va servicii de calitate prin intermediul personalului calificat de care dispunem.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura