Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Retele electrice de joasa tensiune aeriene subterane

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Elis Electro este autorizata de catre organele abilitate pentru proiectarea si executia de retele electrice de joasa tensiune, atat aeriene (LEA), cat si subterane (LES). Detinem o vasta experienta in domeniul instalatiilor electrice, fiind activi pe piata de specialitate din Romania inca din anul 1998.

Acest lucru, impreuna cu portofoliul impresionant de clienti, precum si calitatea serviciilor oferite (dovedita prin obtinerea certificatului ISO 9001:2008), reprezinta aspectele care ne-au adus recunoasterea in domeniu, si totodata ne-au propulsat printre cei mai buni.

In ceea ce priveste retelele electrice de joasa tensiune, Elis Electro realizeaza linii noi aeriene, amplasate pe stalpi din beton, pentru iluminatul public de pilda, precum si linii noi subterane, pentru alimentarea cu energie electrica a consumatorilor casnici sau a micilor intreprinderi.

Pentru retelele electrice aeriene, furnizam toate componentele aferente, de la stalpii de sustinere si pana la cleme, iar in cazul celor subterane, ne asiguram de executia ca la carte a lucrarii, pentru ca interventiile ulterioare, atat de dificile in cazul de fata, sa nu fie necesare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura