Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Posturi de transformare 20/0,4 KV aeriene si in anvelopa

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Printre serviciile oferite de catre Elis Electro se numara si cele de proiectare, respectiv executie a posturilor de transformare, elemente ce intra in componenta retelelor electrice de distributie. Rolul acestora este de a modifica valoarea tensiunii energiei electrice, coborand-o semnificativ la un nivel mai mic pentru ca alimentarea instalatiilor de joasa, respectiv medie tensiune sa fie posibila.

Compania noastra se ocupa cu executia posturilor de transformare a energiei electrice de la 20 kV la 0,4 kV, aeriene si in anvelopa. Posturile de transformare aeriene se monteaza pe stalpii de beton, si sunt racordate, si implicit alimentate de la liniile electrice aeriene. In cazul celor in anvelopa, instalatiile propriu-zise se regasesc in interiorul unor constructii (anvelope), metalice sau din beton, transportate si instalate in locurile in care prezenta acestora este esentiala.

Posturile de transformare 20/0,4 kV, aeriene si in anvelopa executate de catre Elis Electro asigura conditii optime de functionare si siguranta sporita, fiind realizate in conformitate cu normele actuale disponibile in domeniu.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura