Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Instalatii de paratrasnet

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Va oferim servicii de proiectare si executie pentru instalatii de paratrasnet, un prim pas pe care trebuie sa il luati in scopul protejarii eficiente a cladirilor, indiferent de natura lor.

Aceste tipuri de instalatii au rolul de a prelua energia electrica provenita de la trasnet, si de a o conduce in pamant. De regula, sunt montate pe cele mai inalte constructii, deoarece este recunoscut faptul ca trasnetul tinteste in mod deosebit punctele care au cea mai mare inaltime. Montarea unui paratrasnet este cea mai indicata solutie pentru evitarea producerii de accidente, cum ar fi incendiile, sau prevenirea eventualelor defectiuni ale instalatiilor electrice prezente in imobilul cu pricina.

Pe langa serviciile de proiectare si ulterior instalare a paratrasnetelor, Elis Electro efectueaza si verificari PRAM ale acestora, oferind solutii complete clientilor sai, adaptate in functie de necesitatile acestora.

Experienta in domeniul instalatiilor electrice, personalul calificat si profesionalismul cu care sunt executate lucrarile sunt aspecte care ne descriu cel mai bine, si totodata ne recomanda ca fiind cea mai buna alegere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura