Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Prize de pamant – impamantare

0 stars: 0.00 din 0 pareri

$
Out Of stock
Descriere
Prizele de pamant (de impamantare) reprezinta dispozitivele care protejeaza impotriva electrocutarii rezultate prin atingere indirecta. Acestea stabilesc o legatura electrica directa cu solul prin care sarcinile electrice rezultate in urma trasnetului de pilda, sunt imprastiate si totodata risipite in pamant.

Rezistenta de dispersie a sarcinilor electrice trebuie verificata in mod periodic, pentru ca eventualele modificari aparute sau posibile defectiuni ale prizelor sa fie constatate si remediate din timp.

Imprastierea energiei pentru evitarea producerii unor supratensiuni periculoase la pas este posibila datorita elementelor metalice din care sunt alcatuite aceste dispozitive. In functie de numarul de electrozi componenti, pozitia in care sunt amplasati si natura acestora, prizele de pamant pot fi: singulare sau multiple, orizontale sau verticale, si nu in ultimul rand, naturale sau artificiale.

Pentru executia prizelor de pamant, indiferent de tipul acestora, Elis Electro va sta la dispozitie in acest sens cu personal calificat si echipamente specifice, pentru realizarea ca la carte a unor astfel de dispozitive.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura